De praktijklessen


Tijdens de praktijklessen maken we gebruik van de Methodische Rijopleiding. Dit is een opleiding dat stapsgewijs alle onderdelen van het autorijden behandeld, en steeds opbouwend is in moeilijkheidsgraad. Van makkelijk naar moeilijk, en van simpel naar complex. Hierbij wordt de lesstof steeds opnieuw afgestemd op je leerniveau, zodat je nooit méér lesstof krijgt dan dat je aankan. Waar nodig zal zelfs een stapje worden teruggedaan, zodat je steeds op je optimale niveau presteert. Je gaat pas naar een volgend les of onderdeel als de vorige voldoende wordt beheerst.

Om de oude lesstof met de nieuwe te laten combineren, maak je gebruik van het MRO praktijkboek. Dit is een uniek boek wat volledig is afgestemd op het examengebied Lelystad/Emmeloord. Hierin zijn alle lessen overzichtelijk ingedeeld, zodat je thuis de les kan leren en in de praktijk kan oefenen. Waar nodig wordt extra informatie gegeven d.m.v. uitleg, instructies, foto's, demo's, etc.

Aan het eind van elke rijles worden je vorderingen besproken en bijgehouden op de instructie-vorderingenkaart. Ook je niveau t.o.v. je rijles wordt bijgehouden, zodat je telkens een overzicht hebt of je rijlessen volgens verwachting vorderen en wanneer je examen kan doen.
Rijschool voor rijlessen in Lelystad en Swifterbant
Voordelen Methodische Rijopleiding
·  Les van een ervaren MRO-Verkeersspecialist
·  Stapsgewijze rijopleiding
·  Thuis leren en in de praktijk oefenen
·  Gebruik instructie vorderingenkaart met niveau-aanduiding
·  Individuele privé-rijlessen
·  Geen halen/brengen systeem andere cursisten
·  2 uren achter elkaar rijden (2 lesuren)
·  Rustige en prettige manier van lesgeven
·  Vaste instructeur en auto
·  Rookvrije lesauto


Gratis praktijboek voor rijlessen in Lelystad en Swifterbant
Rijschool volgens Methodische Rijopleiding in Lelystad en Swifterbant
De rijschool in Lelystad voor rijangst, faalangst, onzekerheid, ADHD, ADD