Onze theoriecursus


Tegenwoordig zijn er veel leermiddelen om zelf de theorie te leren. Helaas zijn niet alle leermiddelen up-to-date of geven ze zelfs verkeerde informatie. Wij hebben een zelfstudiepakket samengesteld welke volledig up-to-date is volgens de normen van het CBR. Hiermee kan je op vrij eenvoudige wijze de theorie leren en examen doen. Bij het dagelijks studeren is de theorie in ca. 1 maand haalbaar.
Ons theoriepakket bevat het volgende:
· Theorieboek ingedeeld per CBR categorie
· Online-theoriecursus met theorielessen, toetsen en 1300 examenvragen
· Online theoriekaart 10 uren (ca. 1300 examenvragen)
· Online theoriekaart 1000 credits (1000 examenvragen)
· CBR theorie-examen

De online theoriecursus bevat de gehele theorie leerstof. Het is onderverdeeld in hoofdstukken en meerdere subhoofdstukken. Alle theorie wordt stapsgewijs behandeld en wordt ondersteund door videobeelden, spelletjes en hulpmiddelen om het geleerde beter te onthouden. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een toets. Hierbij worden zowel de goede als foute antwoorden gemotiveerd, zodat je een goed overzicht krijgt van je sterke en zwakke punten. Eventueel kan je het theorieboek gebruiken om de leerstof extra te leren of voor extra informatie als je het geleerde niet goed hebt begrepen.

De examentrainingen laten een realistisch beeld zien van het echte CBR theorie-examen. Deze bevatten 65 vragen over gevaarherkenning, regels en inzicht. Na elke examentraining worden de antwoorden gemotiveerd. Sterke en zwakke onderdelen komen hierin duidelijk naar voren, zodat je nog de 'puntjes op de i' kan zetten.


Online theorie leren en examens oefenen in Lelystad en Swifterbant

Rijschool voor theorie leren en CBR examens oefenen in Lelystad en Swifterbant