Onze theoriecursus


Tegenwoordig zijn er veel leermiddelen om zelf de theorie te leren. Helaas zijn niet alle leermiddelen up-to-date of geven ze zelfs verkeerde informatie. Wij hebben een zelfstudiepakket samengesteld welke volledig up-to-date is volgens de normen van het CBR. Hiermee kan je op een vrij eenvoudig wijze de theorie leren en examen doen. Bij het dagelijks studeren is de theorie in ca. 1 maand haalbaar.
Ons theoriepakket bevat theorielessen, oefentoetsen en ca. 3500 examenvragen:
· Theorieboek ingedeeld per CBR categorie
· Online-theoriecursus: theorielessen, toetsen en 1250 examenvragen
· Online theoriekaart 10 uren (ca. 1250 examenvragen)
· Online theoriekaart 1000 credits (1000 examenvragen)
· CBR theorie-examen
Rijschool voor rijlessen in Lelystad en Swifterbant
De online theoriecursus bavat de gehele theorie leerstof. Het is onderverdeeld in hoofdstukken en meerdere subhoofdstukken. Alle theorie wordt stapsgewijs behandeld en wordt ondersteund door videobeelden, spelletjes en hulpmiddelen om het geleerde beter te onthouden. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een toets. Hierbij worden zowel de goede als foute antwoorden gemotiveerd, zodat je een goed overzicht krijgt van je sterke en zwakke punten. Eventueel kan je het theorieboek gebruiken om de leerstof extra te leren of voor extra informatie als je het geleerde niet goed begrepen hebt.

De examentrainingen laten een realistisch beeld zien van het echte CBR theorie-examen. Deze bevatten 65 vragen over gevaarherkenning, regels en inzicht. Na elke examentraining worden de antwoorden gemotiveerd. Sterke en zwakke onderdelen komen hierin duidelijk naar voren, zodat je nog de 'puntjes op de i' kan zetten.Online theorie leren en examens oefenen in Lelystad en SwifterbantRijschool voor theorie leren en CBR examens oefenen in Lelystad en Swifterbant
80% slaagt in één keer met ons theoriepakket!

De rijschool in Lelystad voor rijangst, faalangst, onzekerheid, ADHD, ADD